Vilka betalsätt finns hos Ballou?

Kortbetalning

Du kan välja att betala din tjänst med betalkort direkt vid en beställning.
Du genomför själva betalning av en kortfaktura via vår kundportal Mina Sidor.

Om du valt kortbetalning för en abonnemangstjänst och betalt första fakturan via kort, dras angivet belopp löpande på registrerat betalkort vid fakturans förfallodatum. Som kund får du ett fakturaunderlag via e-post vid varje fakturatillfälle. Vill du byta betalkort för en abonnemangstjänst väljer du enkelt att betala nästkommande faktura med det nya betalkortet, via Mina Sidor. Då aktiveras det nya kortet och du godkänner därmed att löpande betalning sker via det nya betalkortet.

Godkända betalkort är bland annat VISA och Mastercard.

E-postfaktura
E-postfaktura innebär att din faktura skickas som en pdf-kopia till din mailadress angiven i vår kundportal Mina Sidor. Du slipper därmed faktureringsavgift och vi sparar gemensamt på miljön.

Önskar du att fakturan ska skickas till en speciell fakturamottagare skapar du en ny kontakt i Mina Sidor under Mitt konto och anger den som fakturamottagare.

Pappersfaktura
Pappersfaktura är fortfarande den vanligaste formen av faktura men håller snabbt på att ersättas av andra modernare metoder. Det märker vi främst på den ökade efterfrågan av alternativa betalningssätt. Vid pappersfaktura tillkommer aviavgift för varje skickad faktura.

Vi rekommenderar att du väljer e-postfaktura eller kortbetalning för att spara både pengar och vår miljö!

Autogiro
Autogiro är praktiskt eftersom du inte behöver tänka på att du ska hinna betala innan ett visst datum. Pengarna dras istället automatiskt från det konto du uppgett. Om det vid betalningstillfället av någon anledning inte finns några pengar att dra eller om betalningen av annan anledning inte går igenom får du information om detta via e-post.

Autogiro aktiveras genom att du fyller i ett autogiromedgivande och skickar till vår fakturaleverantör.

Blankett finns på http://support.ballou.se under Nedladdningsarkiv - Klicka här för att ladda ner autogiroblankett